Welkom bij Snackbar Karst
 

Duurzaamheid!

Onze ambitie? Goed genieten toekomst geven. Zodat jij ook in de toekomst kunt genieten van snacken, op fijne plekken en in een gezonde toekomst. Dat betekent dat we in 2030 willen laten zien hoe goed genieten kan met minstens 60% minder CO2-uitstoot. Daarbij zetten we in op meer vegetarische opties, dierenwelzijn, minder verspilling en het verminderen van de impact van verpakkingen.
De wereld verandert snel en wij vinden dat wij als formule niet achter kunnen blijven. Gezond ondernemerschap is voor ons het aanbieden van een betere optie voor onze gasten, zodat we ook voor volgende generaties onze kwaliteit kunnen garanderen en goed genieten toekomst geven. We willen niet afwachten, we ondernemen liever actie.                                                                                                                                                                                                                     


Want duurzaam is doen!


Duurzaamheid - Vega
Vega
Het aantal vegetarische opties bij Snackbar Karst is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Altijd met het doel: 0% vlees en 100% smaak. Zo vind je steeds meer vegetarische snacks in het assortiment.


Duurzaamheid - verspilling
Verspillingsvrij
Voedselverspilling is een van de grootste problemen voor onze planeet. Wereldwijd wordt ongeveer een derde van al het voedsel verspild. Zonde! Sinds 2021 werkt Snackbar Karst zoveel mogelijk tegen verspilling. 


Duurzaamheid - verpakking

Verpakkingen
Voortaan snack ik zonder plastic! Snackbar Karst heeft een nieuwe verpakkingslijn van duurzaam FSC-karton. Bovendien werken we er hard aan om het aantal verpakkingen dat nodig is te verminderen. Op dit gebied blijven we verbeteren en doorontwikkelen.

Duurzaamheid - Energie

Sinds 2024 heeft Snackbar Karst 16 zonnepanelen laten installeren , niet genoeg maar alle kleine beetjes helpen.